WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

12 maart | Innoveren kun je leren! (online)

Werk jij bij een Friese (semi) overheidsinstantie en ben je geïnteresseerd in andere manieren van (samen) werken? Meld je dan aan voor de ONLINE bijeenkomst van Wendbaar Friesland op dinsdag 12 maart. Het thema is deze keer: Innoveren kun je leren!

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor iedereen die al agile/scrum werkt, voor medewerkers die hier aan geroken hebben of die hier nog nieuw in zijn. En ken je collega’s die dit onderwerp mogelijk interessant vinden? Geef de uitnodiging dan gerust door.

Werken aan wendbaar Friesland

Steeds meer Friese (semi-)overheidsorganisaties hebben het wendbaar werken omarmd. Ook binnen provincie Fryslân wordt al een aantal jaar gewerkt volgens de principes van wendbaar werken (scrum/agile). Om over en weer meer kennis en ervaring uit te wisselen, bedachten we het Agile event. In april 2021 organiseerden we deze voor het eerst online, en het was gelijk een groot succes met 50 deelnemers! Reden om dit vaker te doen. De editie op 12 maart is alweer de zevende! 

Wanneer?

Dinsdag 12 maart 2024 van 15.00 tot 17.00 uur.

Programma

  • Welkom en kennismaken, wanneer gebruik je een brainstorm bij Agile werken?
  • BrainFuel uit Leeuwarden is een bureau dat alles weet van brainstormen en innovatieve sessie. Lotte Brouwer geeft ons handige tips en trics.
  • Ynnovate is het grootste innovatienetwerk van Nederland. Marijke Vreugdenhil is Ynnovator en zette dit regelmatig in als teamleider bij de gemeente Ooststellingwerf. Ze deelt graag haar ervaring.
  • En zoals jullie van ons gewend zijn sluiten we af met een lekker Toetje, een mooie Wrap-up en functionele Retrospective

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via: Wendbaar Friesland – Geluk werkt. Na aanmelding krijg je een linkje toegestuurd. Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

Hartelijke groet,

namens het Wendbaar Werken Friesland team:

  • Brigitte (provincie Fryslân)
  • Hillie (gemeente Ooststellingwerf)
  • Martha en Annemieke (Gelukwerkt)