GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

15 november | Vakbeurs Gezond en Vitaal Nederland

Op de Vakbeurs Gezond & Vitaal NL kun je als werkgever of werknemer terecht voor informatie, inspiratie en praktische tips en tools over alles wat met vitaliteit te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar manieren om de mentale gezondheid van je medewerkers te verbeteren, ergonomische werkplekken in te richten of gezonde voeding op het werk aan te bieden, op deze beurs vind je alles wat je nodig hebt.

Uniek beursconcept!

Overheden, bedrijven (van ZZP, MKB tot grootbedrijf) en welzijnsaanbieders komen samen met dienstverleners & leveranciers die een steentje bijdragen aan ‘het gezonder maken van de Nederlander’. Maar ook de (niet-zakelijke) geïnteresseerde kan hier inspiratie en informatie op doen over een gezond en vitaal leven.

Waar en wanneer?

Woensdag 15 november van 10.00 tot 17.00 in de Evenementenhal in Gorinchem.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website Vakbeurs Gezond en Vitaal.