WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

20 juni | Symposium Sociale veiligheid en inclusie op de werkvloer

Op 20 juni organiseert de Regenboogalliantie Fryslân een Start-Symposium Sociale veiligheid en inclusie op de werkvloer. De Regenboogalliantie Fryslân is een groep, bestaande uit vrijwilligers en diverse organisaties, die van onderop aan de slag gaat met inclusiebeleid. Iedereen moet volwaardig mee kunnen doen en zich kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt/werkvloer, want dat is nu helaas nog niet vanzelfsprekend voor iedereen.

Voor wie?

Alle Friese werkgevers zijn van harte welkom om 20 juni kennis te nemen van het onderwerp sociale veiligheid en inclusie voor op de werkvloer. Het wordt een mooi verbindend en inspirerend symposium! Wees welkom! In Fryslân doen we het zelf en samen.

Programma

Informatie over het programma, vind je in de flyer.

Wanneer

Donderdag 20 juni van 15.00 tot 17.30 uur.

Waar?

De Kanselarij, Turfmarkt 11, 8911 KS Leeuwarden.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 10 juni via frieslandregenboogalliantie@gmail.com.