WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

20 november | Carrousel Noordoost – Fryslân Werkt!

Iedereen weet hoe belangrijk het is om collega’s te ontmoeten, van elkaar te leren en het werk dat je doet te verbinden aan anderen. Fryslân Werkt organiseert daarom het komende jaar vier events (carrousels) om mensen met elkaar te verbinden. Op 20 november is in de regio Noordoost de eerste carrousel.

Wanneer en wanneer?

Maandag 20 november 2023 van 13.00 tot 17.00 uur in Theater De Colle in Kollum. In februari 2024 is regio West aan de beurt en later in 2024 volgen ook de regio’s Midden en Zuidoost.

Collega’s aan het woord tijdens vier carrousels

Bij elke carrousel komen collega’s uit alle deelregio’s aan het woord die hun kennis, succesverhaal en/of ervaring delen uit hun praktijk van alledag. De sprekers en inhoud van elke carrousel verschillen. Voel je vrij om aan te schuiven bij de carrousel die in jouw agenda past of waarbij collega’s aan het woord komen waar je nieuwsgierig naar bent. Als je bij alle vier de carrousels wilt zijn, dan mag dat ook maar let op: vol=vol. Alle collega’s die werkzaam zijn bij één van de partners van Fryslân Werkt zijn van harte welkom bij deze carrousels.

Aanmelden

Meer informatie over het aanmelden, vind je binnenkort op de website van Fryslân Werkt.