WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

22 november: Juridisch Kennis & Netwerk Event

Samenwerking Rijk Noord organiseert op woensdag 22 november van 17.00 tot 21.30 uur opnieuw een Juridisch Kennis & Netwerk. Het event is voor rechtenstudenten (laatste jaar hbo/wo) en werkenden met een juridische achtergrond die nieuwsgierig zijn naar loopbaanmogelijkheden bij het Rijk in Noord-Nederland. Het thema is deze keer “de geest van de wet of de letter van de wet?”

Programma

Je kunt meedoen aan verschillende workshops, meepraten over actuele thema’s en kennismaken met professionals van in totaal dertien rijksdiensten. Je vindt het volledige programma in de flyer Samenwerking Rijk Noord Programma JKNE 2023

Wanneer?

Woensdag 22 november van 17.00 tot 21.30 uur.

Waar?

Van der Valk hotel Groningen-Hoogkerk, Borchsingel 53, 9766 PP Eelderwolde.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar samenwerkingrijknoord@dictu.nl.

Vragen?

Heb je vragen over het event? Neem dan contact op met Margreet Beverwijk van Samenwerking Rijk Noord of kijk op de website van Samenwerking Rijk Noord.