WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten van 16 tot en met 25 augustus. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92. Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 26 augustus weer in behandeling genomen.

27 maart | Inspiratiesessie – Is jouw organisatie zichtbaar genoeg voor werkzoekenden?

De afgelopen maanden hebben we het platform WRK.frl/ regelmatig bij je onder de aandacht gebracht. Want naast (commerciële) bedrijven kunnen ook Friese overheden een eigen pagina aanmaken. Dat is gratis en zo gepiept.

Laat jezelf zien!

Steeds meer organisaties die bij ons zijn aangesloten, zijn (ook) terug te vinden op WRK.frl/. Een prima zaak vinden wij, want zo wordt jullie organisatie bij een nog breder publiek bekend en jullie vacatures dus ook!

Een vernuftige matchingstool!

Werkzoekenden kunnen via een matchingstool nagaan welke organisatie het beste bij hen past. Maar je begrijpt; je loopt jouw perfecte match misschien mis als je er niet bijstaat.

Mogen wij je inspireren?

Twijfel je nog of WRK.frl/ wel iets voor jullie is? Of heb je al een profiel op WRK.frl/, maar vraag je je af of je er wel alles uithaalt wat er in zit? Kom dan op 27 maart van 9.00 tot 11.00 uur naar de inspiratiebijeenkomst die helemaal in het teken staat van WRK.frl/ en WRKLab.

Waar?

De inspiratiesessie wordt gehouden bij de FUMO, J.W. de Visserwei 10, 9001 ZE Grou (ruimte de Boeier).

WRKLab

Heb jij een, uitdaging, vraagstuk, opdracht of onderzoek waarvan jij denkt: dit kan de frisse blik van studenten wel gebruiken? In het WRKLab op de campus van NHL Stenden werken studenten aan een vraagstuk van een echte werkgever. Heb jij zo’n vraagstuk liggen? Of wil je met studenten aan het werk? Op 27 maart hoor je hoe het precies werkt.

Je krijgt uitleg over:

  • Wat is WRK.frl/?
  • Meedoen aan het WRKLab? Laagdrempelig samenwerken met studenten NHL Stenden (zie WRKLab – WRK.frl/)
  • Zo word je een aantrekkelijke werkgever: direct aan de slag met de profielen (matchingtool, SDG’s, content)
  • Artificial Intelligence (AI) inzetten voor employerbranding: direct aan de slag!

Aanmelden

Aanmelden kan tot 18 maart via onderstaande knop.

Aanmelden