WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

15 november | Laatste aanvraag voor STAP-budget van € 1.000,-

Op woensdag 15 november om 10.00 uur opent de laatste ronde van het STAP-budget! Met het STAP-budget kun je maximaal € 1.000,- subsidie aanvragen voor een OCW-opleiding (dit zijn opleidingen die erkend zijn door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dat komt neer op hbo-bachelors, hbo-masters, volledige mbo-opleidingen en kort hbo en mbo zoals hbo-programma’s en mbo-basisopleidingen).

Hoe werkt het?

Je kunt het STAP-budget zelf aanvragen. Er zijn wel een aantal voorwaarden. Bijvoorbeeld dat je 18 jaar of ouder bent en dat je nog geen AOW ontvangt. Ook moet de training, cursus of opleiding die je wilt volgen in het STAP-scholingsregister staan. Je kunt het stappenplan gebruiken om te kijken of je het STAP-budget kunt aanvragen en hoe je dit moet doen.

Meer weten?

Meer weten? Kijk dan op de websites van Rijksoverheid en UWV.