WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

6 februari | Carrousel West – Fryslân Werkt!

Iedereen weet hoe belangrijk het is om collega’s te ontmoeten, van elkaar te leren en het werk dat je doet te verbinden aan anderen. Om de verbinding binnen Fryslân Werkt zichtbaar te maken organiseren zij een aantal carrousels. Deze keer is Regio West aan de beurt. Het thema van deze carrousel is ’Verbinden maakt sterk’.

Wat is een carrousel?

Bij elke carrousel komen collega’s uit alle deelregio’s aan het woord die hun kennis, succesverhaal en/of ervaring delen uit hun praktijk van alledag.

Wanneer en waar?

Op dinsdag 6 februari 2024 van 13.00 tot 17.00 uur in  Lokaal 55, Oude Oppenhuizerweg 55, 8606 JB in Sneek.

Voor wie?

Alle medewerkers van één van de partners van Fryslân Werkt, zijn van harte welkom bij de carrousels.

Programma 6 februari

Oene Krist, programmaleider bij Het Goud van Noordwest

Oene vertelt je over de manier waarop zij jongeren (van het voorgezet onderwijs) en ondernemers met elkaar verbinden. Niet alleen voor loopbaanoriëntatie, maar juist ook voor de onderlinge relatie tussen jongeren en ondernemers zodat talent beschikbaar blijft in de regio.

Judieth van Dijk, SROI-coördinator bij gemeente Súdwest-Fryslân

Judieth vertelt je over de voordelen van hun SROI-aanpak. Zij coördineren dit centraal waardoor de SROI-invulling wordt geborgd en social return optimaal wordt benut.

Hieke Geurtsen, commercieel manager detachering en industrie bij Dokwurk

Hieke neemt je mee in de technologie van virtual reality. Hieke vertelt je hun ervaringen en resultaten van het inzetten van een VR-bril bij sollicitatietrainingen, arbeidsmarktoriëntatie en diverse trainingen.

Aanmelden