WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

6 juli | Leiderschapscongres Noorderlink

Ben jij klaar om jouw leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau te tillen? Dan is het Noorderlink Leiderschapscongres op 6 juli hét evenement dat je niet mag missen! Tijdens ons tweede congres van dit jaar genaamd ‘Leid jij?’ maak je kennis met verschillende aspecten van leiderschap. Of je nu een beginnend leider bent of al jarenlang ervaring hebt, er is voor iedereen iets te ontdekken.

Wanneer?

Donderdag 6 juli van 9.30 tot 16.30 uur.

Waar?

Theater de Tamboer, Hoofdstraat 17, 7902 EA Hoogeveen.

Een inspirerende ochtend

We beginnen de dag samen. Laat je meeslepen in ons ochtendprogramma en inspireren door drie bekende sprekers: Renate Kamp, Patrick van Veen en Jeroen Smit. Wie zij zijn en wat ze doen?

Een middag vol workshops

Na een lekkere lunch gaan we ‘s middags uiteen in workshops. Bekijk onze line-up en bemachtig bij entree de tickets voor de workshops van jouw keuze. De thema’s die aan bod komen zijn divers! Zo kom je meer te weten over onderwerpen als:

  • Vrouwelijk leiderschap
  • Openbaar spreken
  • Leiderschap door gedragsverandering
  • Zinvol leiderschap
  • Kwetsbaar leiderschap

Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens het congres. Op 6 juli in theater De Tamboer in Hoogeveen. Schrijf je nu in en ontmoet andere professionals uit het Noorden van Nederland, ontdek hoe jij het beste uit jezelf (en jouw team) kunt halen en laat je inspireren op het gebied van leiderschap!

Kosten

€ 295,00 (inclusief lunch, hapjes en drankjes).

Meer info/Aanmelden

Kijk voor meer info of aanmelden op de website van Noorderlink.