GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

7 november | Averechts Werkt! Gratis event voor werkgevers en banenzoekers

Fryslân Werkt! en UWV draaien de rollen om tijdens een uniek event voor werkzoekenden en werkgevers op 7 november in Heerenveen. Werkgevers krijgen dan namelijk de kans om hun organisatie te pitchen en daarna kennis te maken met werkzoekenden. Is er direct een match, dan is dat natuurlijk win-win!

Zoek jij een baan?

Zoek je een baan en wil je graag naar dit event? Dan wordt samen met jou tijdens twee sessies in kaart gebracht wat jouw kwaliteiten en competenties zijn. Meer informatie kun je opvragen bij Edith Post. Haar contactgegevens vind je onderaan dit bericht.

Zoek jij medewerkers?

Ja? Dan krijg je twee minuten de tijd om alle potentiële medewerkers enthousiast te maken over jouw organisatie. Aansluitend maak je persoonlijk kennis met de werkzoekenden. Tijdens de informele lunch krijg je de kans om ze nog iets enthousiaster te maken.

Wanneer?

Op 7 november 2023 van 9.30 uur tot 14.00 uur (inclusief lunch).

Waar?

Het Posthuis Theater, Fok 78, Heerenveen.

Meer info en aanmelden

Heb je vragen? Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Edith Post, adviseur Werkgeversdiensten (edith.post@uwv.nl of 0611307875).