WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Zit jij nog lekker in je werk? Doe de Happy Werkscan!

Het Leerwerkloket Fryslân biedt in de week van de Loopbaan de “Happy Werkscan” aan. “Happy Werkscan” is een korte scan van circa vijf minuten die antwoord geeft op de vraag:  “Zit jij nog lekker in je werk?”

Wat kun je ermee?

Je krijgt antwoord op de volgende vragen: 

  • Persoonlijke ontwikkeling; De algemene behoefte om jezelf verder te willen ontwikkelen, zonder dat dit perse in het werk hoeft plaats te vinden. 
  • Ambitie/interesse om leiding te geven, (meer) impact willen hebben. 
  • Er is iets, er is meer, … maar wat? 
  • Hoe groot is het ‘roer moet om’ gevoel? 
  • Binnen of buiten; Is de volgende stap binnen of buiten de organisatie waar ik nu werk? 

 En een totaalscore van deze onderdelen zoals bijvoorbeeld: 

Belangstelling?

Stuur een mail naar fryslan@leerwerkloket.nl onder vermelding van “Happy Werkscan”. In de week van 12 – 16 september krijg je per mail de link naar “Happy Werkscan”.  Er kunnen 50 personen deelnemen aan Happy Werkscan. Wees er vlug bij, want vol=vol!