WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Begin 2023 goed met de Wintersafari!

Meld je aan voor de Wintersafari 2023 | A&O fonds Gemeenten

Het A&O Fonds gemeenten organiseert de hybride Wintersafari op woensdag 25 januari 2023. Onder het thema Veranderkracht krijg je tijdens een interactieve liveshow antwoord op vragen als: hoe ga je om met verandering? Hoe zorg je dat je nog beter wordt in wat je doet? Hoe haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Maar natuurlijk kun je ook al jouw eigen vragen stellen en veel inspiratie opdoen.

Inspirerende sprekers

Zie en hoor inspirerende sprekers zoals bestseller-auteur en gedragswetenschapper Ben Tiggelaar en passionele ondernemer Joost Rigter. Zij nemen je op een interactieve mee in de wereld van verandering. Natuurlijk is er nog meer te beleven en is er ook alle ruimte voor jouw vragen.

Voor wie?

De Wintersafari is voor gemeenteambtenaren met interesse in het thema ‘Veranderkracht’.

Meer info

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van het A&O Fonds gemeenten.