WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Bijpraatmoment 24 mei gemist?

Elke laatste woensdag van de maand, organiseren we een digitaal bijpraatmoment voor en met de aangesloten organisaties; een half uurtje (van 9.00 – 9.30 uur). Alle contactpersonen van Werken in Friesland (geregistreerd in Viadesk) krijgen automatisch een uitnodiging, maar iedereen is welkom! In mei hebben we voor het eerst een thema gekoppeld aan het bijpraatmoment. Deze keer kwam de campagne Grutsk wurk, Groots werk aan bod.

Aanleiding en doel campagne

Na een brainstormsessie met een aantal communicatiecollega’s uit ons eigen netwerk, is de online campagne www.ikwilgrootswerk.nl ontstaan. De aanleiding is met name de krapte op de arbeidsmarkt (die alleen maar toe zal nemen) en het “stoffige” imago van de (Friese) overheid. Het voornaamste doel is om de overheid te presenteren als aantrekkelijke werkgever bij nieuwe doelgroepen, waardoor vacatures uiteindelijk makkelijker vervuld worden. We portretteren steeds medewerkers van organisaties uit ons netwerk en lichten iedere week een vacature uit.

Waar zie je de campagne terug?

De campagne is te volgen via de website ikwilgrootswerk.nl en Instagram, LinkedIn en Facebook. Volgen en delen van berichten wordt gewaardeerd. Zo zorgen we er samen voor dat de campagne breed verspreid wordt. Sinds de start van de campagne in november 2022, zien we een duidelijke stijging in het aantal nieuwe bezoekers van onze eigen website. We hebben dan ook besloten de campagne voort te zetten tot eind 2023.

Jouw collega of vacature in de spotlights?

Ken jij iemand binnen jouw organisatie die een mooi (werk) verhaal te vertellen heeft en wil jij je organisatie nog beter op de kaart zetten? Neem dan gerust contact met ons op via info@werkeninfriesland.nl. We starten zeer binnenkort met een nieuwe ronde. Ook als je een vacature hebt, waarvan je al weet dat die lastig te vervullen is, horen we het graag. Wij kunnen die dan binnen de campagne, een week lang uitlichten op social media. Het levert je meteen een mooi verhaal op in tekst en beeld, die je kunt gebruiken om je eigen organisatie te promoten.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Heidi Bunicich en Dore Bakker via info@werkeninfriesland.nl.

Presentatie 24 mei

Wil je de presentatie bekijken/terugkijken die Heidi en Dore hebben laten zien op 24 mei? Je vindt deze hieronder als bijlage.

Volgende bijpraatmoment

Het volgende bijpraatmoment is op woensdag 28 juni om 9.00 uur. We zien je graag! We hebben op dit moment nog geen thema. Heb jij een onderwerp waar je het graag over wilt hebben met je collega’s uit het WiF-netwerk? Laat het ons dan weten via info@werkeninfriesland.nl.

Bijlage

Campagne Groots werk van Werken in Friesland