GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Campagne Grutsk Wurk. Groots Werk. uitgelicht

Misschien heb je hem online al voorbij zien komen. Chris werkt als bode/huismeester bij de gemeente Ameland. In de campagne Grutsk Wurk Groots Werk vertelt hij met trots over zijn werk. Geen standaard 9 tot 5 baan, een mooi voorbeeld van hoe divers een baan bij de Friese overheid eruit kan zien.

Friese overheden als aantrekkelijke werkgever

Grutsk Wurk Groots Werk is de naam van de online campagne om te laten zien hoe aantrekkelijk de Friese overheden zijn als aantrekkelijke werkgever. Doel van de campagne is om jongeren en nieuwe doelgroepen aan te spreken om te gaan solliciteren. De campagne verwijst naar het vacaturegedeelte op deze website. En zeg nou zelf, deze staat toch bomvol uiteenlopende vacatures?

Vacatures uitgelicht

In de campagne vertellen medewerkers van verschillende overheden over hun baan en werkdag. Daarnaast lichten we iedere week 1 vacature uit. Dat betekent dat één van de vacatures die op deze website staat, een week lang online gepromoot wordt. Uiteindelijk hopen we hiermee meer potentiële kandidaten te bereiken. Is er binnen jouw organisatie een vacature die moeilijk in te vullen is? Laat het ons weten, dan zorgen wij voor extra online promotie.

Volgen en delen

Check ikwilgrootswerk.nl en Instagram, LinkedIn of Facebook. Ben jij ook trots op jouw baan? Volg dan deze pagina’s en deel berichten binnen je netwerk. Zo zorgen we er samen voor dat de campagne breed verspreid wordt. Vragen hierover? Mail Heidi Bunicich: heidi.bunicich@werkeninfriesland.nl of Dore Bakker: dore.bakker@werkeninfriesland.nl.