WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Campagne om werken bij Friese overheden op de kaart te zetten!

Graag informeren wij je over de ontwikkeling van een online campagne ter promotie van het werken in Friesland. Een Friese campagne waarmee we samen het werken bij Friese overheden op de kaart zetten. In deze campagne vertellen collega’s van verschillende Friese overheden met trots over hun werk. Deze campagne verwijst naar www.werkeninfriesland.nl, waar (bijna) alle vacatures van Friese overheden te vinden zijn. We hopen hiermee de doelgroep die in eerste instantie niet kijkt naar vacatures bij de Friese overheid, te triggeren om dat wel te gaan onderzoeken.

De campagne Groots Werk-Grutsk Wurk gaat begin november al van start! We stellen het zeer op prijs als je campagne-uitingen deelt! De campagne wordt gecoördineerd door Heidi Bunicich – Netwerkbouwer, Werken in Friesland, heidi.bunicich@werkeninfriesland.nl en Dore Bakker – Projectleider werving, Provincie Fryslân, a.d.bakker@fryslan.frl. Er is een werkgroep die op een aantal momenten meedenkt. Overige overheden informeren wij over de voortgang. Mocht je vragen hebben of wil je actief op de hoogte worden gehouden, neem dan gerust contact op met Dore of Heidi. 

Bijlagen