WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

De Week van de Loopbaan: 18 t/m 22 september 2023

Je loopbaan, carrière of simpelweg je werk. Het is een groot deel van je dag en daarmee je leven. Te groot om in vast te lopen. Loop jij rond met (ontwikkel)vragen? Dan is de Week van de Loopbaan iets voor jou!

Wat is de Week van de Loopbaan ook alweer?

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers de kans krijgen om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen.

Ontwikkelen als belangrijkste thema

Deze jaarlijks terugkerende nationale week staat dit jaar in het teken van ontwikkelen. Want door de veranderende arbeidsmarkt is investeren in personeel belangrijker dan ooit. Deskundig en op maat gegeven ontwikkelgesprekken zorgen voor het behoud, binden en boeien van werknemers.

Werken in Friesland, Samenwerking Rijk Noord en Noorderlink slaan de handen ineen

Ook dit jaar ontwikkelen Werken in Friesland, Samenwerking Rijk Noord en Noorderlink een gevarieerd programma voor Noord-Nederland. Van ontwikkelgesprekken, tot workshops en lezingen.

Ben jij erbij?

Aanmelden kan tot en met 10 september via de website van Noorderlink. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via info@noorderlink.nl.

Wandelen met WiF-loopbaanambassaseurs

Heb jij vragen over je loopbaan en houd jij van wandelen? Dan kun jij je aanmelden voor een gratis wandelcoachgesprek in de Week van de Loopbaan. Tijdens de wandeling kun je in een ongedwongen sfeer en inspirerende omgeving van gedachten wisselen over jouw loopbaanvragen met één onze ervaren loopbaanambassadeurs.

Lees meer over de gratis wandelcoachgesprekken