GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Digitaal bijpraatmoment HR-contactpersonen | 26 april

Tijdens Corona is er een maandelijks bijpraatmoment geïntroduceerd via Zoom. Toen we weer fysiek bij elkaar mochten komen, is dit bijpraatmoment uit de agenda’s verdwenen. We hebben inmiddels ook een maandelijkse nieuwsbrief, dus als het goed is, horen jullie nu regelmatig van Werken in Friesland. We hebben echter ook behoefte om naast het “zenden”, ook van jullie input te ontvangen. Om te horen wat jullie van ons vinden en verwachten.

Of dat werkt via Teams en op dit tijdstip, gaan we ondervinden. De eerste datum staat gepland: 26 april van 09.00 – 09.30 uur. Dan kunnen we het erover hebben. Ben je erbij?

Teamslink – 26 april