Doe jij je werk nog met plezier? Of wil je liever iets anders?

Zeg eens eerlijk; heb jij tijdens je vakantie nagedacht over jouw loopbaan? Ja? Dat is helemaal niet zo vreemd, want veel werknemers gebruiken deze periode om hier even bij stil te staan.

Wij helpen je graag met je loopbaanvragen!

Vroeg jij je bijvoorbeeld af of je takenpakket nog bij je past? Of heb je nagedacht over een carrièreswitch? Of voel jij je misschien niet meer thuis in de organisatie waar je werkt? Werken in Friesland helpt je graag met deze (of andere) loopbaanvragen!

Workshops, lezingen en nog veel meer!

De maand september staat bol van diverse loopbaanactiviteiten. Samen met Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord organiseren we diverse workshops, lezingen en nog veel meer tijdens de Week van de Loopbaan! Bijvoorbeeld wandelcoachgesprekken en de workshop “Wie ben ik en wat wil ik in mijn werk?”. Meer informatie over de Week van de Loopbaan vind je op onze website.

Live-event; Jouw toekomst is nu!

Op dinsdag 13 september a.s. is er een uniek live-event in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen! Je krijgt de kans om inspiratie op te doen voor je loopbaan en huidige werk. Je kunt bijvoorbeeld speeddaten met potentiële werkgevers en er zijn diverse inspirerende workshops! Aanmelden kan via: https://flowweb.nl/jouw-toekomst-is-nu/bijeenkomst-noord-nederland-werknemers.