GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Een dagje NHL (verslag 2016)

Op 16 juni 2016 mocht ik in het kader van de ‘Week van de Uitwisseling’ een dagje in de keuken (oké het was een klaslokaal) kijken bij de docenten van de NHL. Na een bakje koffie, werden alle deelnemers meegenomen voor een rondleiding door het gebouw. Hierna werd iedereen opgehaald om mee te lopen bij een specifiek werkgebied, welke je van tevoren doorgegeven had. Voor mij betekende dit dat ik achter de schermen mocht kijken bij de Thorbecke Academie. Over de schouder van de docent kon ik meekijken bij het nakijken van een toets (gelukkig in mijn vakgebied, European Studies) , ik heb gesproken met twee studenten die op het voorlichtingsevenement stonden die deze dag plaatsvond en heb ik een Thorbecke-breed college bijgewoond, wat een goed inzicht gaf van hoe onderwijzen benaderd wordt bij de NHL. Dit inzicht werd nog verder versterkt tijdens de lunchpauze, toen een drietal studenten hun ervaringen van het X-Honours programma deelden. Al met al was het een ontzettend leerzame, afwisselende en gezellige dag!

Rixt van Dongera