WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Eerste editie van noordelijk Juridisch Kennis & Netwerk Event op 27 september

Participerende rijksdiensten

Daarnaast biedt het Juridisch Kennis & Netwerk Event bezoekers volop de gelegenheid om kennis te maken met professionals van verschillende rijksorganisaties. De rijksdiensten die actief deelnemen aan het event zijn: Agentschap Telecom, Centraal Justitieel Incassobureau, Dienst Uitvoering Onderwijs, Nationaal Coördinator Groningen, Openbaar Ministerie, RDW en Rechtbank Noord-Nederland.

Aansprekende professionals

De eerste editie van het evenement kenmerkt zich door de aanwezigheid van aansprekende professionals uit het juridisch werkveld in het Noorden. Zo is Fred van der Winkel (president van rechtbank Noord-Nederland) keynote speaker tijdens het event. De rol van dagvoorzitter wordt ingevuld door Angelique de la Cousine, directeur bedrijfsvoering bij het Openbaar Ministerie en lid van het dagelijks bestuur van SRN.

Programma

Het programma van het Juridisch Kennis & Netwerk Event duurt van 17.00 tot 21.00 uur, met een inloop vanaf 16.30 uur. Naast de keynote speaker en diverse workshoprondes zijn ook een buffet en een afsluitende borrel bij het programma inbegrepen. De locatie van het event is Hotel Van der Valk in Hoogkerk.

Juridische doelgroepcampagne

De participerende rijksdiensten leggen dit jaar extra nadruk op hun zoektocht naar talent in het juridisch domein. Gezamenlijk geven zij in 2022 invulling aan een juridische doelgroepcampagne die, naast deelname aan het Juridisch Kennis & Netwerk Event, onder meer inspanningen op de recente Noordelijke Banenbeurs en diverse acties op social media behelst.

Meld je aan!

Geïnteresseerde juristen kunnen zich aanmelden via de website van Werken voor Nederland.