Evaluatie Week van de Uitwisseling: “Complimenten! Goed geregeld!”

De week van de Uitwisseling, dit jaar van 11 tot en met 15 juni, was wederom een groot succes! Ruim 750 deelnemers namen een kijkje in de keuken bij maar liefst 50 organisaties!

Evaluatie

Op donderdag 28 juni ging een delegatie van de deelnemende organisaties met elkaar in gesprek over de afgelopen Week van de Uitwisseling. De aanwezigen waren vol lof over de organisatie door de Smart Group en Werken in Friesland, maar deden ook waardevolle suggesties voor de volgende keer.

Win een opleidingscheque t.w.v. 300 euro!

Dit jaar maakten alle deelnemers aan de Week van de Uitwisseling kans op een opleidingscheque t.w.v. maar liefst 300 euro! Om hier kans op te maken moesten zij een filmpje of verslag met foto’s maken van hun eigen dag van de uitwisseling. De jury buigt zich binnenkort over alle inzendingen. De prijswinnaar wordt spoedig daarna bekend gemaakt!

Oproep: organisatie 2019

Wie neemt het stokje over van de Smart Group en wil de organisatie (deels?) op zich nemen voor 2019? Je kunt je aanmelden bij Wietie Douma via wietie.douma@leeuwarden.nl of 06 – 43 36 50 97.