WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Evaluatie Week van de Uitwisseling: “Complimenten! Goed geregeld!”

De week van de Uitwisseling, dit jaar van 11 tot en met 15 juni, was wederom een groot succes! Ruim 750 deelnemers namen een kijkje in de keuken bij maar liefst 50 organisaties!

Evaluatie

Op donderdag 28 juni ging een delegatie van de deelnemende organisaties met elkaar in gesprek over de afgelopen Week van de Uitwisseling. De aanwezigen waren vol lof over de organisatie door de Smart Group en Werken in Friesland, maar deden ook waardevolle suggesties voor de volgende keer.

Win een opleidingscheque t.w.v. 300 euro!

Dit jaar maakten alle deelnemers aan de Week van de Uitwisseling kans op een opleidingscheque t.w.v. maar liefst 300 euro! Om hier kans op te maken moesten zij een filmpje of verslag met foto’s maken van hun eigen dag van de uitwisseling. De jury buigt zich binnenkort over alle inzendingen. De prijswinnaar wordt spoedig daarna bekend gemaakt!

Oproep: organisatie 2019

Wie neemt het stokje over van de Smart Group en wil de organisatie (deels?) op zich nemen voor 2019? Je kunt je aanmelden bij Wietie Douma via wietie.douma@leeuwarden.nl of 06 – 43 36 50 97.