WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Even voorstellen… Björn Fräser

In 36 seconden traplopen van etage -1 naar etage 7 in het provinciehuis;  dat is een recordtijd. En deze tijd staat op mijn naam! Hier heb ik 8 jaar voor kunnen oefenen als medewerker op de afdeling subsidies van de provincie Fryslân. In de buitenlucht train ik vooral op mijn racefiets, waar ik het ook weer moet hebben van mijn sprintcapaciteiten.

Een echte verbinder

Ik ben een rasechte “ferbiner”. Voor Werken in Friesland ben ik per week 16 uur beschikbaar als Netwerkbouwer. Mijn focus ligt op het samenbrengen van partijen en meerwaarde creëren voor het netwerk. Door mijn werk bij de provincie heb ik een aardig netwerk in de Friese mienskip kunnen opbouwen. Dit opgebouwde netwerk en mijn ervaring met aangaan van nieuwe verbanden zullen mij helpen om deze rol met succes te vervullen.

Werkervaring

Eerder ben ik werkzaam geweest bij het RIEC-Rotterdam als analist waar ik adviezen schreef op het gebied van de georganiseerde misdaad, illegale prostitutie en hennepteelt, maar ook over bestuurlijke samenwerking.

Agenda Netwerk Noordoost Friesland (ANNO)

Naast Werken in Friesland ben ik ook werkzaam voor ANNO, een samenwerkingsverband van vier gemeenten, Wetterskip Fryslân en de provincie Fryslân. Waar ik projectleider was voor de campagne #danmoattejohjirnetwêze van Topregio.nl.

Vrijwilligerswerk

Naast mijn werkzaamheden bij WiF en ANNO ben ik voorzitter van comité 30 juni – 1 juli Fryslân. Een stichting die in Fryslân bijdraagt aan bewustwording rondom de trans-Atlantische slavernij, de afschaffing en doorwerking van de slavernij. Jaarlijks op 30 juni organiseren wij in Fryslân de herdenking. Uiteindelijk heb ik ook nog tijd voor Tûmba, als vrijwilliger. Waar ik dit jaar voor de derde keer betrokken ben bij de organisatie van internationale vrouwendag Fryslân.

Voetbalfan

Tot slot; ik ben geboren in Rotterdam en als Sparta in het weekend gewonnen heeft, draag ik op maandag een stropdas. Een Sparta-das.

Vragen?

Voor vragen ben ik altijd bereikbaar; een beller is sneller! Mobiel: 06 – 21 16 41 31, e-mail bjorn.fraser@werkeninfriesland.nl.

 

Hopelijk helpt bovenstaande tekst om een beeld van mij te krijgen. Ik kijk uit naar nadere kennismaking met jullie.

Met vriendelijke groet,
Björn Fräser