WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Fryske Akademy (verslag 2014)

Cobi Vogelzang. P&O adviseur bij de Fryske Akademy.

Cobi vind het  format van de Week van de Uitwisseling heel goed en heeft ook het Management van de Fryske Akademy kunnen overtuigen van het nut van dit project.  “Omdat onze organisatie achter het initiatief staat hebben we mee gedaan aan de Week van de Uitwisseling”. Cobi vind het ook goed om zelf te ervaren hoe het is om mee te doen zodat ze ook vanuit die kant input heeft de over de Week van de Uitwisseling en mede kan beoordelen of dit project kan voldoen aan de gestelde doelen.

Vanuit haar eigen organisatie is ze zelf ook betrokken bij het organiseren van deze week. Dit jaar is het bij de Fryske Akademy voor de tweede keer georganiseerd. De Fryske Akademy ontving dit jaar zeven nieuwsgierige meelopers met allemaal verschillende achtergronden. Cobi vertelt hierover: “er werd ook dit jaar weer super positief gereageerd op de dag, erg leuk om te horen!” Om de mensen zoveel mogelijk te laten zien hebben we een gevarieerd programma. ” We drinken eerst een lekker kopje koffie en horen van elkaar wat de motivatie is om mee te doen aan de Week van de Uitwisseling en waarom ze gekozen hebben voor de Fryske Akademy.”  Na de koffie worden er drie presentaties gegeven om verschillende onderzoeksprojecten van de Fryske Akedemy  te introduceren. Na de presentaties worden ze gekoppeld aan een interne begeleider van een vooraf aangegeven sector.  Als afsluiter volgt nog een korte evaluatie. Cobi gaat zelf een dag meelopen bij het Ministerie van Binnenlandse zaken en is benieuwd naar hun mobiliteitsbeleid.