GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Gemeente Leeuwarden (verslag 2014)

Elle van Gulik

Bij iemand anders in de keuken kijken is natuurlijk hartstikke leuk, maar hoe ervaren de begeleiders de nieuwsgierige meelopers tijdens de week van de uitwisseling?  Elle van Gulik is al drie jaar begeleider en beleeft hier veel plezier aan. Het openstellen van de gemeente voor mensen vindt Elle dan belangrijk. Dat is ook een van de redenen waarom ze zich aanmeldt als begeleider.  Om mensen de mogelijkheid te bieden om bij de gemeente te komen kijken.
Een strak programma heeft Elle niet. De dag loopt zoals hij loopt. Elle vertelt over haar functie en geeft een korte rondleiding. “De meeste mensen die meelopen zijn zelf ook werkzaam in een gemeente, maar zijn nieuwsgierig hoe het er bij ons aan toegaat”. Elle is ook geïnteresseerd in hoe andere  gemeenten zaken aanpakken en wat de verschillen zijn. Een enkele keert treft Elle iemand die geen ambtelijke achtergrond heeft.  “Ik heb een keer iemand begeleid die werkloos was en door de week van de uitwisseling bij verschillende bedrijven heeft meegelopen om te kijken wat voor werk bij haar past”. Elle ziet de week van de uitwisseling dan ook als een moment van kennisuitwisseling en een mooie manier om te netwerken.