WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Gemeente Smallingerland (verslag 2014)

Frank Hoogesteger  

Woensdag 4 juni heeft Frank zijn werkplek bij de gemeente Smallingerland verruild om en dag mee te lopen bij de Post NL. Hij had gehoopt binnen één dag alles van de organisatie gezien te hebben, maar kwam er snel achter dat dit in zo’n grote organisatie niet mogelijk was. “Ik kwam terecht in een immens grote organisatie, dat verraste me” aldus  Frank Hoogesteger. Hij is veel te weten gekomen over de reorganisatie binnen de Post NL.  “Ik vond het leuk om een indruk te krijgen hoe de verandering voor Post NL van ambtelijke organisatie naar een commerciële organisatie gaat/is gegaan.” Doormiddel van de persoonlijke begeleiding heeft Frank alle vragen ,die hij had over o.a. de reorganisatie, kunnen stellen aan zijn begeleider. “Ik had verwacht dat er een heel georganiseerd programma zou zijn, maar door mee te lopen met een HR adviseur heb ik veel kunnen leren”.  Al met al dus een hele leuke dag die zomaar voorbij was.