WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Gesloten in weken 31 en 32

Werken in Friesland is gesloten van 29 juli tot en met 13 augustus. We werken met een klein team, ieder met zijn/haar eigen specialisatie. We kiezen er daarom liever voor om een korte periode afwezig te zijn, dan wel aanwezig te zijn en geen antwoorden op jullie vragen paraat te hebben.

Wat merk jij ervan?

  • Telefoontjes en mails worden niet beantwoord.
  • Vacatures worden niet op social media geplaatst.
  • Belangrijk: Leveranciers worden tijdens deze periode niet toegelaten tot nieuwe categorieën (DAS-Systeem).

Uiteraard kun je als aangesloten organisatie wel gewoon je vacatures, stages en opdrachten plaatsen.

Technische ondersteuning

Heb je vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Vragen over jouw sollicitatie of bieding op een opdracht?

Werken in Friesland is nooit betrokken bij de werving- en selectieprocedures. Dus als je wilt weten waarom jouw bieding is afgewezen of als je wilt weten of jouw sollicitatie goed is aangekomen, dan kun je het beste contact opnemen met de betreffende organisatie.