WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Gezocht: creatieve fotografen en modellen!

Ben jij (hobby)fotograaf en wil je meewerken aan een creatieve fotoshoot? Of lijkt het jou leuk om als model mee te werken en één van de gezichten van Werken in Friesland te worden? Lees dan vooral even verder.

Beeldbank Werken in Friesland

Werken in Friesland gaat een eigen beeldbank vullen met frisse, Friese foto’s voor op onze website, social media en andere communicatiemiddelen. Het beeldmateriaal dat wij gebruiken voor onze uitingen kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Daarom organiseren we deze (na)zomer een aantal fotoshoots, liefst met meerdere fotografen op verschillende locaties. We willen daarvoor graag medewerkers werkzaam bij één van de aangesloten organisaties als model fotograferen.

Iets voor jou?

De precieze invulling, data en jouw tijdsinvestering zijn nog niet bekend. Uiteraard doen we dat in overleg met jou. Goed om te weten; je doet dit op vrijwillige basis. Met andere woorden, je krijgt er geen geld voor ;-). Enthousiast geworden om hier als fotograaf of model aan mee te werken? Of heb je nog vragen? Laat het ons weten via info@werkeninfriesland.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 4 juli.

Het delen van dit bericht binnen jouw organisatie wordt gewaardeerd.