GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Gratis activiteiten tijdens de Week van het Friese Werkgeluk! Schrijf je nu in!

In het kader van “Friesland, jouw ontwikkeling telt!”, organiseren we van 10 tot en met 14 oktober de Week van het Friese Werkgeluk. Iedereen die werkt bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland, Noorderlink of Samenwerking Rijk Noord, mag zich aanmelden voor één of meer superleuke (gratis!) activiteiten. Het aantal plekken is beperkt. Wacht dus niet te lang!

Wat is er te doen?

Je kunt verschillende workshops en een minicollege volgen, in gesprek gaan met een Werkgelukambassadeur of wandelen met een  loopbaanambassadeur! Klik voor meer informatie op onderstaande linken. Inschrijven is alleen nog mogelijk voor de activiteiten Webinar Chief Happiness Officer en de Workshop Ze werkten nog lang, gelukkig en hybride.

maandag 10 oktober

dinsdag 11 oktober

woensdag 12 oktober

Donderdag 13 oktober

Vrijdag 14 oktober

Aanmelden

Aanmelden kan tot 6 oktober via onze website. Let op: Opgeven = meedoen, kies daarom bewust! Je inschrijving is niet vrijblijvend. Houd er rekening mee dat als je niet op komt dagen, we in bepaalde gevallen de gemaakte kosten op jou verhalen.

Friesland jouw ontwikkeling telt!

De Week van het Friese werkgeluk is onderdeel van de campagne ‘Friesland jouw ontwikkeling telt!’ We organiseren dit najaar tijdens verschillende themaweken allerlei activiteiten die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Dit doen we samen met de gemeenten Leeuwarden, Súdwest-Fryslân en Heerenveen en Caparis.