GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Gratis workshop | Leidinggeven aan Duurzame Inzetbaarheid (23 mei)

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers aan je bindt, dat ze mee groeien met het bedrijf, betrokken zijn, werk en thuis goed kunnen combineren ook als het lastig is? Een belangrijke sleutel ligt bij de direct leidinggevende. Leidinggevenden hebben een grote invloed op de Duurzame Inzetbaarheid van hun medewerkers. DI Noord wil Duurzame Inzetbaarheid in Noord Nederland bevorderen. Daarom organiseren we exclusief voor leidinggevenden de gratis Workshop leidinggeven aan Duurzame Inzetbaarheid op 23 mei 2023. Sluit dit aan bij de ontwikkeling van jouw organisatie? Meld je dan vandaag nog aan!

Wanneer/waar?

Woensdag 23 mei van 15.00 tot 17.00 uur in Drachten.

Meer informatie

Namens de werkgroep DI Noord