Grietje Varwijk wint prijsvraag Week van de Uitwisseling

Grietje Varwijk, werkzaam bij Rabobank Drachten Friesland Oost, heeft met het verslag van haar Dag van de Uitwisseling de opleidingscheque t.w.v. 300 euro gewonnen. De jury was het er unaniem over eens dat Grietje haar verslag het beste weergeeft wat Werken in Friesland voor ogen heeft met de Week van de Uitwisseling.

Prijsvraag

Door het inzenden van een verslag met foto’s of een filmpje, konden deelnemers aan de Week van de Uitwisseling kans maken op een opleidingscheque t.w.v. 300 euro (te besteden bij Werken in Friesland). Werken in Friesland heeft het hele jaar door een gevarieerd opleidingsaanbod.

“Ik zou hier wel passen”

Grietje heeft op 12 juni jl. een dagje meegelopen bij de provincie Fryslân. In haar verslag zegt ze hier onder andere over: “Al met al een ontzettend leuke, leerzame en interessante dag. Ik zou hier best wel passen.” Het volledige verslag én de inzendingen van de andere kandidaten zijn terug te lezen op deze website.

Groot succes!

De Week van de Uitwisseling (van 11 tot en met 15 juni 2018) was wederom een groot succes! De organisatie was dit jaar in handen van Werken in Friesland en Smart Group uit Leeuwarden. Er deden dit jaar ruim 750 deelnemers mee! Gaan we in 2019 de 1000 deelnemers halen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto van links naar rechts: Harry Berga (Smart Group, mede-organisator), Grietje Varwijk (winnares prijsvraag), Monique Flapper en Regina Sleifer (Werken in Friesland).