WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Schrijf je nu in voor de Safarimiddag!

Op maandag 6 november komt het A&O Fonds van 12.00 tot 16.00 uur naar Lokaal 55 in Sneek voor de eerste dag van de Safari 5 daagse. Deze dag staat helemaal in het teken van jouw toekomstige werk. Als jij werkt bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland, dan mag jij hierbij zijn. Mis het niet!

Huh? Safari 5 daagse? Wat is dat?

Het A&O fonds organiseert regelmatig activiteiten voor haar achterban (gemeenten, waterschappen en provincies), denk aan leuke workshops, inspirerende lezingen door interessante sprekers en nog veel meer! Deze keer doen ze dat dus tijdens de zogenaamde Safari 5 daagse. En het fijne is, het is helemaal gratis!

Voor wie is dit programma?

Alle medewerkers van organisaties die bij ons zijn aangesloten, dus niet alleen gemeenteambtenaren! Ook medewerkers van bijvoorbeeld provincie Fryslân, Caparis of Wetterskip Fryslân zijn van harte welkom! Weet je niet of jouw organisatie is aangesloten? Kijk dan even hier.

Hoe ziet de middag eruit?

 • 12.00 – 12.45 uur  | Inloop. Je wordt verwend met een lekker broodje.
 • 12.45 – 13.00 uur  | Opening door A&O en Werken in Friesland
 • 13.00 – 13.45 uur | Inspiratiesessie door futurist Peter Joosten. Peter neemt je mee in de maatschappelijke en technologische ontwikkelingen binnen de gemeentelijke wereld.
 • 13.45 – 14.00 uur  | Pauze.
 • 14.00 – 15.00 uur | Workshop naar keuze (Je kiest bij binnenkomst. Vooraf aanmelden is niet mogelijk).
 • 15.00 – 16.00 uur | Even bijkletsen met een hapje en drankje.

Uit deze workshops kun je kiezen

 1. Ken je toekomst door Peter Joosten
  In deze workshop ontdekken deelnemers hoe ze hun toekomstgerichtheid kunnen aanscherpen met boeiende oefeningen en inzichten van experts, om zo klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen.
 2. Boost je brein door Ria van Dinteren
  Leren en ontwikkelen is heel belangrijk om aantrekkelijk te blijven voor je werk. In de leerstand blijven is daarbij essentieel. Aan de hand van een aantal vragen ontdek je tijdens deze workshop wat er allemaal nodig is om het vermogen om te leren en te veranderen te ontwikkelen.
 3. Zet je talent in door Saskia Dix
  In deze interactieve workshop verken je je talenten. Er komen oefeningen aan bod die je aanmoedigen om na te denken over je talenten en je ontwikkelingsdoelen. Dit doen we in groepjes zodat je kunt sparren met anderen. Om álles uit deze workshop te halen, raden we je aan om vooraf de TalentSpiegel in te vullen.
 4. Blijf gezond door Joshua Samson
  Beleef een energieke en dynamische sessie vol humor en lichtheid maar zeker ook verdiepend en inzichtgevend. De metafoor van muziek, het belang van gezondheid en welzijn en de kracht van ‘mindfulness’ zullen een wezenlijk onderdeel uitmaken van deze interactieve en inspirerende workshop.
 5. Voer het schurende gesprek door Bouke van der Weide Jansen
  In de workshop “Maak het verschil: hoe conflict voor iedereen werkzaam kan zijn” verkennen we de waarde van gesprekken vanuit een waarderend perspectief. We leren hoe waardevolle gesprekken ontstaan door waardering voor ieders inbreng, zelfs als dit leidt tot conflict, en hoe dit conflict positieve veranderingen en eigenaarschap kan initiëren.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 30 oktober via de website van het A&O fonds: https://www.aeno.nl/agenda/safari-5-daagse-dag-1-ken-je-toekomst. Let op! Je moet eenmalig een account aanmaken. Kleine moeite, groot plezier, want met een account heb je voortaan toegang tot heel veel gratis informatie!

Aanmelden voor het programma in Sneek!

Volg de inspiratiesessies online!

Het A&O fonds organiseert de Safaridagen elke dag op een andere locatie. Elke dag staat in het teken van een thema rondom regie op jouw werkgeluk. Je mag (als werknemer van een aangesloten organisatie bij Werken in Friesland) alleen fysiek deelnemen op de dag dat de A&O Safari in Sneek. Op de andere dagen mag je online aansluiten bij de dagelijkse inspiratiesessies van 45 minuten. Kijk voor meer info op: https://www.aeno.nl/safari

Aanmelden voor de online inspiratiesessies!