WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Leersessie A&O Fonds gemeenten | Werken met Skills

Wil jij samen met andere leer- en ontwikkelcollega’s aan de slag met een actueel thema op het gebied van Leren en Ontwikkelen? Om van elkaar te leren, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en elkaar te inspireren? Doe dan op donderdag 13 april van 13.30 tot 16.00 uur mee aan deze 2e editie van de Leren over leren-sessies van het A&O Fonds gemeenten. Centraal thema deze keer: Werken met Skills.

Voor wie?

De Leren over leren-sessies zijn 9 zelfstandige leersessies voor leer- en ontwikkelprofessionals bij een gemeente (of gemeentelijke organisatie) die A&O fonds Gemeenten in 2023 organiseert. Je kunt je voor een losse leersessie aanmelden of je voor meerdere leersessies aanmelden. Aanmelden gaat via de groene knop.

Meedoen?

Aanmelden kan via de website van het A&O Fonds gemeente. Let op: om je aan te kunnen melden heb je een A&O-account nodig.