GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Uitnodiging inspiratiesessie ‘Inclusief Leiderschap’ | Ymkje Leijstra

Ymkje Leijstra verzorgt op donderdag 22 juni 2023 een inspiratiesessie over Inclusief Leiderschap. De sessie is van 15.00 uur tot ongeveer 16.15 uur. Daarna is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Over de lezing

Ymkje Leijstra reist met leiders mee in de zoektocht naar hoe je in tijden van transitie en cultuurverandering goede gesprekken voert, hoe je gedoe aangaat, oplost en tot gedragen besluiten komt. Ze gebruikt haar persoonlijke transitie naar slechtziende, ter illustratie van de transitie naar inclusief leiderschap. Ze stelt nieuwsgierige vragen, helpt om ingewikkelde patronen te ontwarren, houdt een spiegel voor én reikt leiders praktische methoden aan, waarmee ze zelf aan de slag kunnen gaan. Ymkje geeft je inzicht in over hoe veranderen werkt vanuit het gedachtegoed van Deep Democracy en transitiemanagement.

Voor wie?

Voor alle medewerkers van een organisatie aangesloten bij Werken in Friesland, maar de sessie is vooral gericht op managers en leidinggevenden.

Waar?

Gemeente Leeuwarden (Oranjezaal), Hofplein 38, 8911 HJ in Leeuwarden.

Meer weten/aanmelden

Meer informatie over de lezing en het aanmelden hiervoor, kan via de opleidingspagina op deze website.