WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Loopbaanvragen? Ga wandelen met een loopbaanambassadeur!

Heb jij vragen over je loopbaan en houd jij van wandelen? Dan kun jij je aanmelden voor een gratis wandelcoachgesprek in de Week van de Loopbaan. Tijdens de wandeling kun je in een ongedwongen sfeer en inspirerende omgeving van gedachten wisselen over jouw loopbaanvragen met één van de ervaren loopbaanambassadeurs van Werken in Friesland.

Waar en wanneer?

De wandelcoachgesprekken vinden dagelijks plaats in de week van 18 tot en met 22 september. Je ontmoet de loopbaanambassadeur bij Parkhotel Tjaarda, Kon. Julianaweg 98, 8453 WH Oranjewoud. Dat is het start- en eindpunt van jullie wandeling.

Voor wie?

Voor iedereen die een loopbaanvraag heeft en van wandelen houdt! Voorwaarde is wel dat je werkt bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland, Noorderlink of Samenwerking Rijk Noord.

Wat ga je doen?

Je gaat in het prachtige bos van Oranjewoud ongeveer een uur in gesprek met een loopbaanambassadeur.  die jou gaat triggeren met loopbaanvragen. Dit met als doel om jou tot nadenken te zetten, zodat je na het gesprek verder aan de slag kunt gaan met je loopbaan.

Alle vragen mogelijk

Heb je een vraag over je CV? Wil je weten welke kant je op kan? Of hoe je het beste kunt netwerken? Alle loopbaanvragen zijn mogelijk. Meld je aan en ga in gesprek!

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Diverse activiteiten

De Week van de Loopbaan vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 22 september. Werken in Friesland, Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord organiseren deze week samen diverse activiteiten. Kijk voor het volledige programma op de website van Noorderlink.