WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Met deze 6 tips schrijf jij de perfecte vacaturetekst! (bron Mediahuis Noord)

Als je als organisatie een vacature hebt, ga je op zoek naar de perfecte kandidaat. Een vacaturetekst schrijven blijkt in de praktijk voor veel P&O’ers een werkje om vooruit te schuiven. Het is immers méér dan ‘alleen maar een functieomschrijving’. Gelukkig is een goede tekst schrijven niet alleen weggelegd voor professionals. Niemand heeft immers zoveel kennis van de vacature als jij. Een vacaturetekst is, naast hét middel om eindelijk dat personeelstekort in jouw organisatie op te lossen, ook vooral een goede eerste impressie en mooie reclame voor jouw bedrijf. Mits de tekst uiteraard de juiste vorm en inhoud heeft.

Voorbereiding en aandacht

Het aantal vacatures is al langere tijd groter dan het aantal werkzoekenden. Jouw vacature moet dus van goeden huize komen wil het een kandidaat enthousiast maken. Stop jij minimale moeite in het opstellen van de vacature, dan vertaalt zich dat in de tekst en zal de lezer uiteindelijk minimale moeite nemen om de vacature te lezen. Laat staan erop te solliciteren. Het schrijven van een vacaturetekst vergt dus voorbereiding en aandacht. Gelukkig wordt het schrijfwerk met deze zes tips alsnog een fluitje van een cent.

Bijlage

Met deze 6 tips schrijf jij de perfecte vacaturetekst