GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Modellen en fotograaf gezocht voor 16 en 23 november!

Het is je vast opgevallen! Op onze website en op onze socials verschijnen steeds meer nieuwe foto’s gemaakt op een prachtige buitenlocatie. Op 16 en 23 november organiseren we nog een fotoshoot voor het maken van foto’s op kantoor.

Kom jij ook?

Lijkt het je leuk om als model mee te doen of om de foto’s te maken als (hobby)fotograaf? Laat het ons snel weten via info@werkeninfriesland.nl. De enige voorwaarde is dat je werkzaam bent bij een Friese overheid. En dat je op donderdagochtend 16 of 23  november 2 tot 3 uren beschikbaar bent. We hebben al modellen werkzaam bij Wetterskip Fryslân, Provincie Fryslân, gemeente Leeuwarden en Súdwest-Fryslân. We zouden het erg leuk vinden om ook collega’s van andere overheden in beeld te brengen.

Bedankt!

Begin oktober heeft fotograaf Mitch de Pon (gemeente Leeuwarden) op twee locaties in Friesland veel nieuw beeldmateriaal geschoten. En dat heeft hij fantastisch gedaan! De modellen zijn allemaal collega’s werkzaam bij een Friese overheid, aangesloten bij Werken in Friesland. Bedankt modellen, jullie staan er stralend op!