GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Modellen gezocht voor 6 en/of 7 september!

Op woensdagochtend 6 september en donderdagmiddag 7 september organiseren wij een fotoshoot voor Werken in Friesland. Wij zoeken nog modellen die werkzaam zijn bij de Friese overheid! Lijkt het je leuk, maar kom je liever niet alleen? Neem gerust een collega mee!

Beeldbank Werken in Friesland

Het beeldmateriaal op onze website en social media kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Daarom organiseert Werken in Friesland twee fotoshoots:

  • woensdag 6 september van 9.00 – 12.00 uur (op een groene locatie ergens in Leeuwarden)
  • donderdag 7 september van 13.30 -16.30 uur (we zijn nog op zoek naar een geschikte buitenlocatie)

Als het slecht weer is, gaan we naar een binnenlocatie.

Help jij mee?

Wil jij meehelpen om onze beeldbank te vullen of  heb je nog vragen? Laat het ons dan snel weten via dore.bakker@werkeninfriesland.nl.