WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Netwerkbouwer Myra van den Hoed: “Het is 2023!”

Het is 2023! Een nieuw jaar met nieuwe plannen en ontwikkelingen. Allereerst zijn we als team WiF verder op sterkte gekomen door de start van Dore Bakker van Provincie Fryslân. Dore komt als communicatiestrateeg meehelpen om de zichtbaarheid van Werken in Friesland in de achterbannen van onze deelnemers te vergroten. Wie ons kennen, kunnen ons vinden, maar de medewerkers die ons nog niet kennen (en dat zijn er nog veel meer) missen de interessante informatie die we te brengen hebben. Een van de stappen is dat we onze Nieuwsbrief veel breder en frequenter gaan verspreiden. Iedereen die werkzaam is bij een deelnemer van WiF, kan zich met zijn eigen mailadres aanmelden voor de Nieuwsbrief. Zegt het voort!

De opleidingenpoot van WiF is inmiddels ook goed op stoom. Op deze website vind je al onze trainingen en opleidingen. Wees er tijdig bij, want het gaat hard. Wat fijn om te zien dat er zoveel animo is.

De jaarkalender voor het komend jaar stellen we samen met onze samenwerkingspartners Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord. De komende maanden zullen we jullie informeren over de evenementen en bijeenkomsten die we samen dan wel als WiF zelfstandig organiseren. Begin februari zal het bestuur zich buigen over de ideeën die in het team WiF opgeborreld zijn om het komende jaar nog meer waarde toe te voegen aan ons WiF-netwerk. Welke diensten kunnen we verlenen die aansluiten bij de vraag van onze deelnemers, welke opleidingen/evenementen gaan we aanbieden aan onze deelnemers?
Waar we mee doorgaan in 2023 is de online campagne ikwilgrootswerk.nl. We gaan ook door met jullie meer opzoeken, door bijeenkomsten te plannen in de verschillende groepen zoals mobiliteit, loopbaanambassadeurs, vertrouwenspersonen. Heb je behoefte aan het sparren met collega’s bij andere Friese overheden in jouw vakgebied? Laat het ons weten en we gaan op zoek naar jouw vakbroeders en zorgen dat jullie elkaar makkelijker kunnen vinden.
Met vriendelijke groet,
Myra van den Hoed,
Netwerkbouwer Werken in Friesland