WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Netwerkevent Werken in Friesland: wat een feest! ?

Donderdag 23 maart was het dan zover. Vanwege corona de eerste grote netwerkbijeenkomst van Werken in Friesland sinds jaren!

Vanaf 11.30 uur liepen de deelnemers, met een lekker zonnetje in de rug, binnen in het sfeervolle Lokaal 55 in Sneek. Na een korte aftrap door dagvoorzitter Mark Wijsman, genoot iedereen van een heerlijke lunch. Tijdens de lunch was er tijd om te netwerken en het inwinnen van informatie over de Vertrouwenspersonen, Loopbaanambassadeurs en Mediators die voor Werken in Friesland actief zijn. Leerwerkloket Fryslân was ook vertegenwoordigd op de informatiemarkt.
Ons bestuur heeft er lekker op los genetwerkt om te achterhalen wat er goed gaat en waar we ons vooral op moeten richten naar 2024 toe.

Vervolgens konden de deelnemers meerdere workshops bijwonen De verschillende workshops waren “Kracht van Lichaamstaal” en “Mopperen maar” door Job Education, “Sterker Schrijven” door Rick Evers en “VR/Stressjam” door Kana. In één van de andere ruimtes waren voldoende zitjes om bij te praten of tussendoor aan de slag te gaan met eigen werk.

Na de workshops en een korte thee/koffiebreak sloot Herre Zonderland de middag af met een interactief verhaal over “Persoonlijke groei”. Hierbij kreeg Herre de hele zaal aan het squatten. Beweging helpt om met meer energie verder te kunnen!

Voordat iedereen huiswaarts ging was er nog een drankje, hapje en een goed gevulde goodiebag voor alle deelnemers. Gedurende de middag heeft Mark Wijsman de nodige reacties opgehaald bij de deelnemers. Deze reacties leiden tot de conclusie dat de deelnemers het event hebben beleefd als een mooi en zinvol feest om op terug te kijken. Daar gaan wij weer mee aan de slag!