WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Nieuws van het bestuur

Begin februari 2023 heeft het bestuur afscheid genomen van Anne-Meyn Hasz. Anne-Meyn heeft een andere baan bij een organisatie die niet is aangesloten bij Werken in Friesland. Dit zorgde ervoor dat Anne-Meyn afscheid moest nemen van het bestuur. Gelukkig is deze stoel niet lang onbezet gebleven, want Margo Kouwenhoven (gemeente Noardeast-Fryslân) is in dezelfde vergadering toegetreden.

In de vergaderingen van het eerste kwartaal van 2023 heeft het bestuur een aantal besluiten genomen:

  • Werken in Friesland zet de campagne Grutsk Wurk, Groots Werk voort in 2023. Uit de cijfers van de campagne blijkt, dat de vacatures van Werken in Friesland nieuwe doelgroepen bereiken. En dat was nu net de bedoeling!
  • In 2023 zal Werken in Friesland een aantal opleidingen tegen sterk gereduceerd tarief aanbieden voor de medewerkers van de aangesloten organisaties. Een mooie manier om het voordeel van aangesloten zijn bij Werken in Friesland zichtbaar te maken.