WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Online Wintersafari over kunstmatige intelligentie

Het A&O fonds Gemeenten organiseert op 31 januari 2024 (van 9.00 tot 15.00 uur) de online Wintersafari. Deze safari staat helemaal in het teken van kunstmatige intelligentie (AI) en wat dit voor jouw werk en je werkgeluk betekent. Hoe kun je AI toepassen in jouw werk? Waar liggen kansen en wat zijn risico’s? De Wintersafari vindt online plaats dus je kunt lekker vanaf je (thuis)werkplek deelnemen.

Leren van Klöpping?

Alexander Klöpping gaf niet heel lang geleden nog vooral lezingen over big data en algoritmes, maar sinds december 2022 staat zijn wereld op z’n kop. De reden: de volgende versie van ChatGTP werd gelanceerd, en AI (kunstmatige intelligentie) was van de ene op de andere dag alomtegenwoordig. benieuwd naar wie er die dag nog meer spreken? Neem dan een kijkje op de website van A&O fonds Gemeenten.

Voor wie?

Voor gemeenteambtenaren.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van A&O Fonds gemeenten.