GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Opbrengst en vervolg enquête

In maart hebben wij via verschillende kanalen een enquête onder de aandacht gebracht. Het doel hiervan is om ons aanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoefte van de medewerkers van de bij ons aangesloten organisaties. De enquête is 275 keer ingevuld. Bedankt daarvoor! Jullie feedback helpt ons programma aan te scherpen en onze communicatie daarop af te stemmen. Graag delen we een aantal uitkomsten met jullie en informeren we jullie over hoe we hiermee verder gaan.

Uitkomsten enquête

Hierbij een aantal uitkomsten van de enquête:

  • Werken in Friesland is vooral bekend van de vacatures. Week van de uitwisseling staat op de tweede en opleidingen op de derde plek.
  • De meeste mensen hebben aangeven dat informatie over Werken in Friesland hun bereikt via de vacature-alert.
  • De website krijgt gemiddeld een 7,6. We hebben veel tips ontvangen over het verbeteren van de site.
  • Ruim 200 mensen hebben aangegeven ons aanbod top te vinden. Bijna 40 personen geven aan er niet bekend mee te zijn.

Vervolg

Met de uitkomsten van de enquête in de hand gaan we de komende tijd met het bestuur en het team van Werken in Friesland bepalen welke koers we de komende jaren gaan varen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van ontwikkelingen en nemen we jullie hierin mee.