WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Presentatie Marieke Schramm | Aftrap Week van de Loopbaan

Op maandag 18 september verzorgde Marieke Schramm (UWV) de digitale aftrap van de Week van de Loopbaan. Marieke vertelde je alles over de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, waar de kansen liggen voor werkzoekenden en over het onderzoek bij werkgevers over werving. Was jij er bij?

Presentatie

We hebben je beloofd dat we de presentatie ook nog even zouden delen op deze plek. Hierbij: 18 september 2023 – Presentatie Marieke Schramm – De noordelijke arbeidsmarkt in beeld!

Over Marieke

Marieke Schramm is arbeidsmarktadviseur bij UWV. Vanuit deze functie adviseert zij over de ontwikkelingen op de noordelijke arbeidsmarkt.