WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Programma voor Trainees en Young Professionals

Werken in Friesland is de coördinator van het gezamenlijke Traineeprogramma van een aantal van onze leden. Eerder organiseerden deze leden het programma met elkaar, maar door het groeiende aantal deelnemers, werd Werken in Friesland ingeschakeld om dit centraal te regelen.

Samenwerking

Het Traineeprogramma is een samenwerkingsverband van Provincie Fryslân en de gemeenten Súdwest-Fryslân, De Fryske Marren, Noardeast-Fryslân, Leeuwarden, Heerenveen en Wetterskip Fryslân. Eens per zes weken overleggen zij over het trainingsaanbod en bespreken zij andere zaken die te maken hebben met trainees en young professionals.

Trainingsaanbod

Op dit moment bieden wij diverse traineetrainingen aan. Je vindt ze allemaal op onze website. Alle trainees en young professionals die werken bij één van onze leden, mogen gebruik maken van dit aanbod. Let op: je hoeft niet werkzaam te zijn bij de hierboven genoemde leden. Medewerkers van alle aangesloten organisaties zijn welkom.

Wensen?

Wil je een training volgen die niet in ons aanbod staat vermeld? Stuur dan een e-mail naar opleidingen@werkeninfriesland.nl. Dan gaan wij voor je bekijken of we deze training kunnen organiseren.