WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Programma Week van de Loopbaan bekend. Meld je nu aan!

Van 12 tot en met 16 september is de Week van de Loopbaan. Noorderlingen die werken voor een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland, Noorderlink of Samenwerking Rijk Noord (SRN), kunnen tijdens deze week meedoen aan diverse workshops, lezingen en inspiratiesessies om loopbaanontwikkeling te bevorderen en op dit vlak in beweging te komen.

Aanmelden vanaf heden mogelijk!

Op de website van Noorderlink vind je het programma van de Week van de Loopbaan met informatie over alle gezamenlijke initiatieven. Hier kun jij je aanmelden voor één of meerdere (gratis!) activiteiten. Let op: Opgeven = meedoen, kies daarom bewust! Je inschrijving is niet vrijblijvend. Zorg bij overmacht zelf voor een vervanger. Te druk of een dubbele afspraak vallen niet onder overmacht. Houd er rekening mee dat we in bepaalde gevallen de gemaakte kosten op jou verhalen.

Extra activiteiten Werken in Friesland!

Naast het gezamenlijke aanbod organiseren we in het kader van ‘Friesland jouw ontwikkeling telt!’ nog een aantal extra inspirerende activiteiten tijdens de Week van de Loopbaan. Hierover vertellen we je binnenkort meer! Houd onze website en socials in de gaten!

Regionale campagne ‘Friesland jouw ontwikkeling telt!’

Werken in Friesland organiseert dit najaar diverse activiteiten die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Wat er zoal op het programma staat? Diverse inspirerende workshops, loopbaangesprekken en webinars! We trappen de campagne af met de Week van de Loopbaan (12-16 september). Tijdens deze week is ook het grootse live-event ‘Jouw toekomst is nu’ in het Abe Lenstra-stadion in Heerenveen (13 september). In oktober staat de Week van het Friese Werkgeluk op de agenda (10- 14 oktober), gevolgd door de Safari 5 daagse in november (7-11 november). We sluiten de campagne af met een spetterend en inspirerend live-event op 1 december!

Ook even lezen!