WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Puzzel mee en win!

Hoe leuk is dat! Een puzzel die helemaal in het teken staat van alles wat Werken in Friesland te bieden heeft. En alsof het puzzelen op zich nog niet leuk genoeg is, verloten we onder de juiste inzenders ook nog drie VVV-cadeaubonnen van € 25,00.

Hoe werkt het?

Je kunt de puzzel hieronder downloaden als pdf-bestand en printen, maar online oplossen kan ook. Streep alle woorden weg. De letters (en leestekens!) die overblijven vormen samen onze nieuwe slogan. Mail je oplossing uiterlijk 7 januari 2024 naar puzzel@werkeninfriesland.nl. Als je in de prijzen bent gevallen, dan vragen we je later om je adres.

Let op!

Om kans te maken op één van de cadeaubonnen is het een vereiste dat je bent aangemeld voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief. Aanmelden is zo gepiept via onze website. Denk je eraan dat je de oplossing mailt vanaf het e-mailadres waarmee je bent aangemeld voor de nieuwsbrief?

puzzel downloaden en printen

puzzel online oplossen