Safari 5-daagse gaat niet door; A&O Fondsenfestival als alternatief!

Het A&O Fonds heeft besloten om de Safari 5 daagse, die stond gepland in de week van 7 tot en met 11 november, te annuleren. Dat betekent helaas dat wij deze week niet als onderdeel van de campagne ‘Friesland jouw ontwikkeling telt’ aan kunnen bieden.

A&O Fondsenfestival; Tientallen online workshops

Gelukkig is er ook goed nieuws! Het A&O Fondsenfestival, die begin september wegens omstandigheden niet door kon gaan, vindt nu plaats van 7 tot en met 10 november! Het A&O fondsen Festival is hét evenement voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk dat gaat over samen werken aan de toekomst. Je kunt je een hele week lang laten inspireren door tientallen (online) workshops die gaan over de trends die nú spelen binnen de overheid.

Programma

Tijdens het programma kun je over de grenzen kijken wat er bij andere overheidsorganisaties gebeurt. Wat zijn de nieuwe vormen van samenwerken, leidinggeven en contact maken met de inwoner? Hoe ziet samenwerken in de overheidssector er straks uit? We verzamelen de beste voorbeelden uit de verschillende overheidssectoren voor je zodat je elke dag kunt kiezen uit inspirerende online workshops.

Aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://aenofondsenfestival.nl/