Tech Event Rijk Noord op 29 september draait om IT-innovaties bij de Rijksoverheid

Deelnemende rijksdiensten

De rijksorganisaties die tijdens het event workshops verzorgen, zijn: Agentschap Telecom, Centraal Justitieel Incassobureau, Dienst ICT Uitvoering, I-Dienstverlening Rijk Noord, Dienst Uitvoering Onderwijs, Justitiële ICT Organisatie, Justitiële Informatiedienst, Overheidsdatacenter Noord en RDW.

Trendwatcher Vincent Everts

Dagvoorzitter en keynote speaker van het Tech Event Rijk Noord is Vincent Everts. Hij is een vooraanstaand trendwatcher op het gebied van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Tijdens zijn presentatie zal hij de digitale transformatie en de gevolgen voor de overheid bespreken. Hierbij gaat hij in op de impact van big data, Internet of Things, Artificial Intelligence, cloud en cyber security.

Programma

Het programma van het Tech Event Rijk Noord duurt van 17.00 tot 21.30 uur, met een inloop vanaf 16.30 uur. Het buffet en de afsluitende borrel zijn bij het programma inbegrepen en bieden deelnemers volop de gelegenheid om hun zakelijk netwerk te vergroten. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meld je aan!

Aanmelden kan via de site van Werken voor Nederland. Het event richt zich op specialisten in de IT, in de profit alsmede de non-profit sector. Het evenement is bedoeld voor zowel starters als doorgewinterde professionals en interessant voor uiteenlopende functies en rollen (van developer tot software engineer en van DBA’er tot IT architect). Ook geïnteresseerden die een loopbaan in de IT overwegen, zijn van harte welkom.