WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Uitnodiging bijeenkomst “Organisatie vanuit het hart!”

Het Lean Netwerk Noord organiseert regelmatig bijeenkomsten om kennis en kunde rondom vernieuwen, verbeteren en veranderen met elkaar te delen. De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 6 oktober van 13.00 tot 17.00 uur en staat in het teken van het 4D LEAN model. Het model is een praktische aanpak om te werken aan de beste versie van jezelf en je organisatie. Het model laat zien dat werken aan een hoger doel -op basis van respect en zelfsturing- leidt tot hogere prestaties en meer geluk.

Samenwerkingverband

Het Lean Netwerk Noord bestaat uit gemeente Leeuwarden, UMCG, Instituut Mijnbouwschade Groningen, de Hanzehogeschool en de gemeente Groningen.

Waar?

Hanzehogeschool, Zernikeplein 7, 9747 AS Groningen.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd en kun je hiervoor tijd vrijmaken, van harte welkom! Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Inschrijven kan tot en met 4 oktober a.s. door een mail te sturen naar aubrey.schuringa@schadedoormijnbouw.nl. Vermeld hierin je naam, functie en organisatie. Geef ook aan of je met de auto komt (gratis parkeerkaart beschikbaar).

Flyer

Meer informatie vind je in de flyer.