WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Uitnodiging Masterclass Duurzame inzetbaarheid 2 februari 2023

De werkgroep Duurzame Inzetbaarheid nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de masterclass “Zinvol Werken – bron van bevlogen én duurzaam werken”.

Wanneer en waar?

De masterclass vindt fysiek plaats op 2 februari 2023 van 15:00 tot 17:00 uur in het bedrijfsrestaurant van het Werkplein Groningen aan het Harm Buiterplein 1. Lukt het niet om er niet bij zijn, dan kun je de masterclass online volgen. De link krijg je bij aanmelding. Het programma kent interactie en sparren met elkaar. Online kun je dat doen door fysiek samen met een collega de masterclass te volgen.

Programma

  • 14.45 uur  – Inloop
  • 15.00 uur  – Masterclass
  • 16.45 uur – DI Noord en agenda
  • 17.00 uur – Einde en informeel gedeelte

Wat is Zinvol Werken?

Werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en amplitie zijn populaire termen. En terecht, want iedereen is gebaat bij gelukkige, gezonde medewerkers die duurzaam en bevlogen werken. Maar waar begin je? Zinvol werken is een andere kijk op werk en geeft inzichten om (toekomstige) vraagstukken te benaderen of zelfs te voorkomen. Met aandacht voor zinvol werken draag je bij aan het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van iedereen.

Waarom van belang?

Zinvol werken is werk benaderen vanuit een ander perspectief. Het welzijn van de mensen en de bedoeling van het werk staan centraal, niet de efficiency of het resultaat. Het zorgt voor minder werkdruk en meer werkplezier en daarmee voorkom je dat problemen ontstaan.

Wat levert het je op?

Zinvol Werken klinkt abstract. In deze masterclass ontdek je hoe dit concreet te maken met behulp van 12 thema’s. Structureel aandacht voor deze thema’s leidt uiteindelijk naar een positief werkklimaat. Het resultaat? Meer plezier, minder werkdruk, verbeterde kwaliteit, meer efficiency en minder verloop of verzuim.

Meer info en aanmelden

Meer info en aanmelden: website Noorderlink.

Over de werkgroep

Werkgroep DI Noord wil Duurzame Inzetbaarheid in Noord Nederland stimuleren. De werkgroep bestaat uit: Noorderlink, Hanzepro, Nodum HR-Solutions, Werken in Friesland, UWV en Arbeidsmarktregio Drenthe. Kijk voor meer informatie op www.duurzameinzetbaarheidnoord.nl of https://www.linkedin.com/groups/12419445/